Om oss

Anders hade arbetat som affärsjurist på flera av Sveriges största advokatkontor. När Per och Christian för några år sedan skulle starta upp ett företag inom webb så behövde de, liksom många andra företagare, ett aktieägaravtal. Anders, som var advokat på en stor byrå, ville göra ett ordentligt jobb och lovade att höra med sin chef vilket pris han fick ge om Anders skrev det på sin fritid. Chefens svar kom snabbt - ”Inte under 15 000 plus moms”.

Det motsvarade en tredjedel av aktiekapitalet i Pers bolag - så det blev inget avtal.  Per insåg snart att höga priser var ett problem för de flesta företagare som behövde juridiska tjänster. Det kändes fel. Företagare och entreprenörer är centrala för vårt samhälle. Kanske är det också de som har störst behov för hjälp inom juridiken. Därför började Per fila på en lösning.

Lösningen lågt inte långt bort. Det gror nämligen en nyföretagaranda, även hos jurister. Många jurister vill starta eget efter flera år på en större byrå. De tar då med sig sin erfarenhet, men har svårt att nå ut till nya kunder.

Tillsammans med dessa jurister kan vi erbjuda samma kvalitet på juridiska tjänster som de stora byråerna - fast till ett betydligt lägre pris.

Hälsningar,
Per, Anders och Christian