Kakor

TryggaAvtal.se använder kakor (cookies). En kaka är en liten textfil som sparas på användarens dator. Den innehåller information om användarens preferenser (språk, inloggningsmetod, etc.) och har till syfte att förenkla upplevelsen för användaren.

Det finns två typer av kakor. Dels finns det tillfälliga sessionskakor som tas bort så snart användaren lämnar webbplatsen. Dels finns det permanenta kakor som sparas under en längre period. Permanenta kakor har ett utgångsdatum och tas därefter bort.

För att komma ihåg val användaren har gjort sparar TryggaAvtal.se permanenta kakor i upp till ett år. Dessutom används Google Analytics för att förbättra innehåll och upplevelsen för användaren. Google Analytics sparar två permanenta kakor på användarens dator för att identifiera användaren och hur denne använder webbplatsen. Informationen som sparas är anonymiserad och kan sparas i upp till 2 år.

I din webbläsare kan du rensa sparade kakor. Du kan också välja att inga nya kakor får sparas på din dator. Att inte acceptera kakor kan försämra användarupplevelsen.